vicino a ogni articolo ho messo dei alberelli da dove potete esprimere il vostro parere verso la ricetta in questione.Si parte da un minimo di un alberello per arrivare al massimo a 5 alberelli se la ricetta vi sembra ottima!Spero volete votare numerosi! Grazie!
Langa fiecare reteta am adaugat posibilitatea de a vota .In acest fel va puteti exprima parerea despre reteta doar cu un “click”.Se porneste de la un “bradulet” care e minimul pana la un maxim de 5 “brazi” pentru o reteta care va incanta .Va astept numerosi la votare!Multumesc!
16 aprile 2013 alle 19:49
Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!. Thanks For Your article about Voteaza & .
6 febbraio 2012 alle 03:11
Keep up the great work, I read few blog posts on this web site and I think that your site is rattling interesting and contains bands of good information.
28 dicembre 2011 alle 02:11
very nice post, i certainly love this website, keep on it
27 dicembre 2011 alle 11:33
Multumesc, Angela! Dupa gusturile mele mofturoase, a iesit buna! Dar mai am niste idei stranii!?.. Cum o fi placinta cu cartofi,varza sau…bostanel?… La multi ani prosperi si de inalta vibratie!
27 dicembre 2011 alle 16:51
Ma bucur ca ti-a iesit bine placinta sa-ti fie de bine!Eu fac o placinta cu zarzavat, https://ilmenudiangela.wordpress.com/2009/05/21/placinta-cu-verdeturi-torta-salata-cu-brisee-e-verdure/ .
Asa ca te poti inspira de aici !
Spor la treaba!
23 dicembre 2011 alle 18:20
Daca gemul este natural o sa iasa cu siguranta!Felicitari pt gem, eu am facut niciodata gem de pere!Toate cele bune si multumesc pt urari!
23 dicembre 2011 alle 13:08
…Cred ca mi-ai completat un moft: visam la o placinta cu…gem de pere, in foietaje. Dar nu stiam cu ce sa-r putea asorta gustul de pere,deci branza gratugiata era ceea ce-mi lipsea! Gemul a fost facut de…manutele mele!… Va iesi placinta cu gem de pere si branza?…Sarbatori cu o frumusete completa Angela!
23 ottobre 2011 alle 20:46
Hello from Sydney, Australia. Thanks so much for the great content. It helped me a lot with my school cooking assignment 🙂
14 luglio 2011 alle 13:56
Multumesc mult draga Laura!Si succes in continuare tie si familiei tale!
14 luglio 2011 alle 13:47
Felicitari!Sunt placut impresionata.Succes in continuare…
21 gennaio 2011 alle 19:54
Thank you!mother single!
19 luglio 2010 alle 20:59
Multam fain!
19 luglio 2010 alle 20:02
Super treaba Angela !
18 luglio 2010 alle 14:41
Ciao Cristina ,bine ai venit ! ma bucur ca iti plac retetele si sper sa va fie de folos! Salutari familiei!
18 luglio 2010 alle 14:05
foarte gustoase toate retetele,ne place tare mult stilul dumneavoastra.
5 Maggio 2010 alle 15:30
Cezar a zis ca nu ii plac stelutele galbene …asa ca le-a schimbat!
5 Maggio 2010 alle 14:17
ai schimbat culoarea la stelute? parca erau galbene….
4 Maggio 2010 alle 13:49
ciao ,daca mai mergi la cvules de sparanghel le faci te rog o fotografie ,sant tare curioasa cum sant in natura!Multumesc
4 Maggio 2010 alle 13:19
Brava Angela
Chiar ieri am cules asparagi
3 Maggio 2010 alle 16:23
Multumesc ,frumos!
3 Maggio 2010 alle 15:57
votat!!