Cupcake “ragnatela”- Cupcake “panza de paianjen”


foto by Danielfoto.it

Queste ragnatele sono la giusta decorazione per ogni festa di Halloween!Mica posiamo far arrabbiare i nostri invitati?

Aceste panze de paianjeni sant perfecte pt a decora casa noastra acuma ca se apropie Halloween.Nu se poate sa gresim ca deh,nu vrem sa-i suparam pe invitatii nostri!

Ingrediente/Ingredienti

  1. 75 g gris/ 75 g semolino fine
  2. 25 g migdale macinate / 25 g mandorle tritate
  3. 115 g zahar / 115 g zucchero
  4. 3 oua/ 3 uova
  5. 1 lingura amidon / 1 cucchiao amido
  6. suc de la o jumatate lamaie/ succo di mezo limone
  • Glazura/Glassa
  1. 150 g zahar pudra/ 150 g zucchero a velo
  2. esenta lamaie/ aroma limone
  3. putina apa / poche gocce acqua
  4. coloranti alimentari portocalii/ colorante alimentare arancione

Preparare/Preparazione

  1. batem bine galbenusurile cu zaharul ,pana ce s-a topit zaharul si nu se mai simte
  2. adaugam sucul de lamaie ,grisul ,migdalele si amidonul,amestecam usor
  3. batem albusurile si le adaugam la compozitie,amestecand usor
  4. punem aluatul in forme de muffins ,in care am pus hartiutele
  5. dam la cuptor  la 180 C circa 15 minute
  6. scoatem din cuptor si punem la racit pe grilaj
  7. cand sant reci pregatim glazura
  8. punem zaharul praf intr-o cana ,adauga cateva picaturi de esenta de lamaie ,amestecam ,adaugam cate putina apa ,trebuie sa obtinem o glazura care sta pe dosul lingurii impartim glazura in doua partii ,una mai mare pe care o coloram cu portocaliu
  9. punem glazura portocalie pe cupcake si lasam sa se intareasca,
  10. cand s-a intarit (circa 45 minute) punem glazura alba intr-o seringa de pasticerie cu varful nr 1 si desenam panza de paianjen

ITALIANO

  1. sbattete i tuorli con lo zucchero fino ad ottenere una crema gonfia e spumosa.
  2. aggiungete il succo di limone,il semolino,le mandorle e l’amido,mescoliamo piano
  3. in una terrina montate i bianchi a neve,dopo di che gli aggiungiamo al composto con movimenti delicati
  4. versiamo l’impasto nei stampini di muffins (coperti di pirottini di carta)
  5. mettiamo in forno a 180C per 15 minuti al in circa.
  6. sfornate e e metteteli su una griglia a farli raffreddare
  7. preparate la glassa mescolando lo zucchero con poche gocce di aroma di limone e acqua tiepida,mescolate finche avete un composto fluido che vela il dorso di un cucchiaio
  8. colorate una parte con colorante arancio
  9. spalmate la glassa sui cupcake e appena si indurisce disegnate con la glassa bianca delle ragnatelle

3 Risposte to “Cupcake “ragnatela”- Cupcake “panza de paianjen””

  1. Angela Says:

    Multumesc Matilda,nu uita ca e si simplu de facut!

  2. matilda Says:

    buuun si arata si bine,pupici,mereu vii cu idei minunate

  3. Cupcake “ragnatela”- Cupcake “panza de paianjen” Says:

    […] Read more from the original source: Cupcake “ragnatela”- Cupcake “panza de paianjen” […]


Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: