Torcetti con birra – Biscuiti cu bere


Questi torcetti sono croccanti,veloci da preparare e la crosticina di caramello gli fa iresistibili.

Acesti biscuiti cu bere sant  crocanti, se pregatesc usor  iar coaja de caramel pe care o au deasupra este inrezistibila!

Ingrediente/Ingredienti

  1. 250 g faina/ 250 g farina
  2. 125 g unt / 125 g burro
  3. 60 ml bere / 60 ml birra
  4. 2 linguri de zahar / 2 cucchiai zucchero
  5. zahar brun pt caramelat / zucchero di canna per caramelare

Preparare/preparazione

  1. amestecam faina cu untul,adaugam zaharul si berea
  2. invelim aluatul in pelicula si il punem in frigider pt o jumatate de ora
  3. luam bucati de aluat de circa 20 g si facem bastonase, eu le-am facut cam subtiri,asa ca incercati sa-i faceti un pic mai plinuti
  4. inchidem bastonasul ca in poza si ii trecem prin zahar brun ca sa fie bine acoperiti
  5. ii punem pe tava acoperita cu hartie de copt si ii stropim cu putina apa,eu am folosit o sticla de detergent pt geamuri pe care am spalat-o foarte bine
  6. dam la cuptor la 200 C ,nu folosim ventilat

ITALIANO

  1. Lavoriamo il burro con la farina,dopo di che aggiungiamo lo zucchero e la birra,mescoliamo per bene
  2. avvolgiamo l’impasto in pellicola e mettiamo nel frigo per 30 minuti
  3. prendiamo dei pezzetini di 20 g e facciamo dei rotolini che chiudiamo come nella foto,mi raccomando e meglio fargli un pò piu cicciottini dei miei,
  4. passiamo nello zucchero di canna e sistemiamo sulla placa da forno coperta con carta forno
  5. spruzziamo con acqua (io uso una vecchia bottiglia di det per vetri accuratamente lavata)
  6. mettiamo in forno a 200 C sullo statico

7 Risposte to “Torcetti con birra – Biscuiti cu bere”

  1. Angela Says:

    Trebuie presarati cu zahar peste tot, se vede ca ori au stat prea mult in cuptor ori ai cuptorul prea puternic si daca viitore faci doar 190C. Eu am vazut ca la cuptorul vecinei cand fac pizza la 250 C se arde asa ca in cuptorul ei o fac la 235..minunile tehnologiei,ce sa zic!

  2. ileana Says:

    ciao angela,am facut acesti biscuiti,au iesit buni doar ca pe fund s-au cam ars,nu trebuia sa-i acoper cu zahar brun si pe fund sau,doar deasupra?sau i-am tinut prea mult in cuptor,am respectat indicatia ta :200 gradi nu ventilat

  3. nel cuore dei sapori Says:

    hanno un aspetto così rustico e invitante,complimenti!!!!

  4. ribana12 Says:

    Molto buoni! Complimenti!

  5. Torcetti con birra – Biscuiti cu bere Says:

    […] More here: Torcetti con birra – Biscuiti cu bere […]


Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: