Verdeturi la cuptor – Verdure al forno


 

legume-la-cuptorDe obicei fac legumele la cuptor cu sos bechamel dar cand le servesc langa o bucata de carne rezultatul e ca devine o mancarea prea grea asa ca am trecut pe aceasta varianta mai usoara dar la fel de gustoasa.

Per fare le verdure in modo semplice e buono!

Ingrediente/Ingredienti

O bucata de conopida/ Un pezzo di cavolfiore
2 bucati fenicul/ 2 finocchi
2 cartofi/2 patate
2 morcovi/2 carote
Patrunjel/Prezzemolo
Pesmet/Pangratatto
Ulei masline/Olio oliva
Sare/Sale

Preparare/preparazione

  1. Fierbem toate legumele taiate bucatele si conopida desfacuta buchetele mici in apa sau pe aburi (sant mai sanatoase pe abur).
  2. Taiem marunt patrunjelul si il amestecam cu pesmetul si putina sare.
  3. Intr-o tava unsa cu ulei masline presaram un strat subtire de pesmet cu patrunjel dupa care asezam legumele.
  4. Mai picuram putin ulei peste verdeturi, acoperim cu restul de patrunjel si pesmet si dam la cuptor la 180 C cca 20 minute.

Italiano

  1. Si pulisce la verdura e dopo la facciamo bollire(meglio al vapore)
  2. Tritiamo finemente il prezzemolo e lo mescoliamo con il pane gratuggiato e il sale
  3. In una teglia unta di olio si f uno strato di prezzemolo e pangratatto si mette la verdura si copre con prezzemolo e pan grattto e si mette in forno 180C ,per 20 minuti

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: