Scamorza impanata – Cas panè


Per preparare potete usare anche altri formaggi(primosale,provolone) ,ma non dimenticate una piccola aggiunta di sesamo che da un tocco di esotico .

Puteti folosi tipul de cas care va place mai mult ,dar nu uitati sa adaugati seminte de susan ,in acest fel mancarica dumneavoastra o sa aiba un iz exotic.

Ingrediente / ingrediente

  1. 250 g cas  / 250 g scamorza
  2. 50 g  pesmet / 500 g pangrattato
  3. 1 lingurita de faina / 1 cuchiaino di farina
  4. 50 ml lapte / 50 ml latte
  5. 1 lingurita seminte susan / 1 cucchiaino sesamo
  6. ulei pt prajit / olio per friggere
  7. sare,piper / sale,pepe

Preparare/ Preparazione

  1. pregatim un aluat grosut dintr-o lingura de pesmet ,laptele, faina ,sare si piper
  2. taiem branza felii cam de 1,5 cm dupa care le trecem prin aluat
  3. pregatim un amestec de pesmet cu susan si trecem feliile de branza prin el
  4. le prajim in ulei incins
  5. le scoatem pe hartie asorbenta si servim cu rosii

ITALIANO

  1. preparate una pastella densa con il latte ,la farina , un cucchiaio di pangrattato ,sale e pepe
  2. tagliamo il formaggio a fette spesse 1,5 cm e passatele prima nella pastella poi in una miscela preparata con il sesamo e pangrattato
  3. friggiamo in abbondante olio caldo
  4. asciugatele su carta da cucina e servite calde con un insalata di pomodori

11 Risposte to “Scamorza impanata – Cas panè”

  1. Angela Says:

    nici nu se simte ca lipseste oul!

  2. gitana Says:

    fara oua, pare interesant.

  3. Angela Says:

    In acest fel pot sa gatesca si baietii mei linistiti ,ca nu e mult de munca si nici nu murdaresc toata bucataria!

  4. adry Says:

    Imi place ca ai simplificat mult lucrurile facand acest aluat! Eu pierdeam timpul sa le dau prin faina, ou, pesmet ca la snitel.
    Rezultatul mi se pare super apetisant!!!

  5. Angela Says:

    Prego!

  6. Andreea Says:

    weeeeeeeeeeeee grazie x la ricette

  7. Angela Says:

    Din cate am vazut eu acum in tara sant foarte multe tipuri de cascaval ,trebuie doar sa le cunosti ,iar eu din pacate nu am avut ocazia!

  8. dany Says:

    wauuu, delicios… scamorza ar mai fi si un cascaval proaspat, mai ales cea afumata….

  9. Angela Says:

    Mirela ,scamorza e un fel de mozzarella care s-a uscat .Eu am folosit in tara mozzarella de la Napolact(din aia fara lichid) si daca o tii cateva zile in frigider ,scoasa din plastic si acoperita in servet ,poate reusesti sa fie ceva asemanator.

  10. Mirela Vladuti Says:

    Delicios! Ce fel de cas este, pentru ca pare foarte gras si scurs, la noi se gaseste un cas mai apos? Arata pur si simplu gustoooos!

  11. Scamorza impanata – Cas panè Says:

    […] Link: Scamorza impanata – Cas panè […]


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