Parmigiana la tigaie – Parmigiana al tegame


essendo una variante veloce e consiliabile usare le melanzane viola che sono dolci ,nel caso usate le solite melanzane e bene spurgarle prima.

pentru aceasta reteta e indicat sa folositi vinete cu coaja violeta care sant mai dulci ,in caz ca nu aveti  si folositi vinete obisnuite ,dupa ce taiati felii vinetele le sarati si le lasati circa 15-30 minute ca sa iasa amareala din ele.Dupa care le spalati ,le uscati si le folositi cum e indicat in reteta.

Ingrediente / ingredienti

  1. 1 vanata mare / 1 melanzana viola grande
  2. felii subtiri de cas / qualche fetta sotille di caciocavallo
  3. ulei masline / olio oliva
  4. oregan / origano
  5. sare,piper/sale ,pepe
  6. sos de rosii / salsa di pomodoro

Preparare/preparazione

  1. Taiem vinetele felii subtiri (0,4 cm ) ,le saram si punem intre doua felii de vinete o felie de cas
  2. punem intr-o tigaie incapatoare si le prajim usor pe amandoua partile,adaugam sosul de rosii ,oregan si piper dupa care lasam sa se coaca 15-20 minute ,le intoarceti de cateva ori
  3. servim calde

ITALIANO

  1. Tagliamo a fette sottili le melanzane,le saliamo  (0,4cm ) e tra due fette di melanzana mettiamo una fetta di caciocavallo
  2. in un tegame grosso riscaldiamo del olio e frigiamo le fette imbotite di melanzana la giriamo e poi aggiungiamo la salsa di pomodoro ,l’origano e il pepe
  3. facciamo cuocere per 15-20 minuti e portiamo in tavola

 

2 Risposte to “Parmigiana la tigaie – Parmigiana al tegame”

  1. Angela Says:

    spor la treaba!

  2. gitana Says:

    bune si arata extraordinar!

    fac si eu imediat, ca si asa nu stiam ce sa fac de mancare.


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