Snitel de curcan – Tacchino impanato


Questa volta ho usato la fesa di tacchino ,ma va bene anche con petto di pollo ,fesa di vitello .Vengono delle cotolette crocanti e saporite,Se piace si può usare anche l’aglio ,ma va bene anche senza,atenzione se usate l’aglio e bene non bruciare l’olio di cottura perche si bruccia l’aglio che diventa amaro.

Acum am folosit pulpa de curcan ,dar merge foarte bine si cu piept de pui ,pulpa de vitel.Obtineti snitele crocante si gustoase.Daca doriti puteti sa folositi si usturoiul dar aveti de grija sa nu ardeti uleiul in care le prajiti ,deoarece usturoiul ars este amar.oricum puteti sa le pregatiti si fara usturoi.

Ingrediente/ingredienti

  1. felii de pulpa de curcan / fesa di tacchino a fette
  2. 1 uovo/ 1 ou
  3. 6 crackers / 6 crackers
  4. putin patrunjel / prezzemolo
  5. unt cat o nuca / una noce di burro
  6. sare,piper/sale,pepe
  7. ulei masline/olio oliva
  8. faina / farina
  9. usturoi (daca doriti) / aglio (a piacere)

Preparare/preparazione

  1. Punem in blender crackers,patrunjelul,untul ,sare,piper si usturoiul (daca folositi),macinam bine.Compozitia obtinuta o punem pe o farfurie
  2. in alta farfurie punem faina,in alta farfurie punem oul batut cu o furculita cu putina sare
  3. trecem carnea prin faina,ou si la sfarsit prin compozitia de crackers
  4. Intr-o tigaie antiaderenta punem la incalzit uleiul iar cand e cald punem feliile de carne la prajit ,le intoarcem iar cand sant gata le scoatem pe o farfurie acoperita cu hartie absorbenta
  5. servim calde

ITALIANO

  1. mettiamo nel frulattore i crackers,il prezemolo,il burro,sale,pepe e l’aglio (se si usa).Tritiamo per bene ,e il composto lo sistemiamo in un piatto
  2. sbattiamo l’uovo con poco sale ,in un altro piatto mettiamo la farina
  3. passiamo la carne prima nella farina,poi nel uovo e alla fine nel composto di crackers
  4. riscaldiamo l’olio e poi friggiamo la carne,quando e cotta la mettiamo su carta assorbente
  5. e buono caldo

6 Risposte to “Snitel de curcan – Tacchino impanato”

  1. Angela Says:

    Ce bine imi pare,sa va fie de bine!

  2. paula Says:

    asta am gatit eu azi si a fost delicios! de obicei ramaneau snitelele uitate prin frigider. azi nu au mai ajuns in frigider!
    Super reteta!

  3. Angela Says:

    cu aceste ingrediente rezulta mai aromat!

  4. gitana Says:

    Buna idea cu untul, patrunjelul si usturoiul!!!!!!!!

  5. Angela Says:

    Ciao Adry, sa stii ca merita probat ,eu zilele astea vreau sa probez sa fac cas pane cu crackers sant curioasa cum iese.

  6. adry Says:

    N-am mai folosit crackers niciodata in loc de pesmet!!!trebuie sa fie deosebit de gustos snitelul, dat prin amestecul asta de crackers, unt patrunjel si usturoi!!! Complimenti!!!


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