Pleurotus la tigaie – Pleurotus trifolate


semplici da preparare  e molto saporite ,a chi piace a fine cottura potete aggiungere anche un pò di formaggio sui funghi

sant usor de pregatit ,foarte gustoase  si hranitoare,daca doriti  puteti sa le presarati cu putina branza de burduf  chiar inainte de a stinge focul ,le lasati sub capac 2-3 minute pana se topeste branza si serviti.

Ingrediente/ingredienti

  1. 500  g pleurotus / 500 g funghi pleurotus
  2. sare / sale
  3. ulei masline /olio oliva
  4. patrunjel /prezzemolo
  5. unt sau margarina /burro
  6. un catel de usturoi /aglio

Preparare/preparazione

  1. spalam ciupercile si le taem coada
  2. le punem in tigaie cu uleiul incins ,adaugam si un catel de usturoi , saram si acoperim cu capac
  3. lasam sa se coaca ,din cand in cand le intoarcem ,foc mic
  4. la sfarsit adaugam untul sau margarina presaram cu patrunjel si servim

ITALIANO

  1. laviamo i funghi ,tagliamo i gambi
  2. in una teglia mettiamo del olio ,aglio e aggiungiamo i funghi
  3. facciamo cuocere a fiamma bassa ,saliamo e mettiamo un coperchio
  4. ogni tanto le giriamo
  5. a fine cottura aggiungiamo il burro  e del prezzemolo tritato fine e portiamo in tavola

2 Risposte to “Pleurotus la tigaie – Pleurotus trifolate”

  1. Angela Says:

    sant foarte bune,e unicul fel de ciuperci pe care le mananca Cezar!

  2. gitana Says:

    ce bine arata!!!!!!!!!


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