lo so,qui in Italia e un contorno molto conosciuto ,ma da noi non e cosi e io cerco di far imparare anche agli altri le buone ricette italiane ,spero che prenda dato che e una ricetta cosi semplice ,buona e sana!
in Italia acest tip de garnitura este foarte folosit ,cum ca eu doresc sa nu mai gasesc in restaurantele romanesti aceasi cartofi pai ,sper sa placa aceasta reteta simpla si sa o folositi cu drag.
Ingrediente/Ingredienti
- 500 g fasole verde / 500 g fagiolini
- 40 g unt / 40 g burro
- sare,piper /sale pepe
Preparare/preparazione
- Spalati fasolea ,taiati capetele si o puneti la fiert in apa sarata
- cand e fiarta pe gustul vostru o stecurati
- puneti fasolea verde intr-o tigaie unde a-ti topit untul ,amestecati ,presarati cu sare si piper si serviti cald
- daca va place puteti presara cu o lingura de parmezan razalit sau seminte de mac
ITALIANO
- fate bollire i fagiolini dopo che gli avete puliti e spuntati alle estremita
- scolateli quando sono cotti
- in un tegame sciogliete il burro e aggiungete i fagiolini ,mescolate,aggiustate di sale e pepe
- a piacere potete aggiungere un cucchiaio di parmigiano apure un cucchiaino di semi di papavero
25 gennaio 2010 alle 22:20
foarte bine! eu le ador! daca vrei pune si un catel de usturoi
25 gennaio 2010 alle 16:08
Grazie Angela!
Aceste pastai merg bine cu un pic de peste?