Pulpe de pui umplute – Giambonetti ripieni


i giambonetti sono i fusi di pollo al qualle si toglie parte del osso si lascia solo un piccolo pezzo nella parte finale che lo sostiene e mantiene la forma del fuso.I giambonetti saranno  molto graditi dai vostri ospiti che saranno facilitati nel mangiargli

pentru a pregati pulpe umplute trebuie sa dezosam pulpa de pui mai mult de jumatate si sa eliminam osul ,lasand o parte de os ca sa-i mentina forma.Pulpele fara os sant mult mai usor de mancat mai ales pentru cei care nu se prea descurca cu cutitul si furculita.

Ingrediente/ingredienti

  1. 6 pulpe de pui / 6 giambonetti
  2. 5-6 cartofi mai mici / 5-6 patate piccole
  3. 1-2 cepe rosii/ 1-2 cipolle rosse
  4. ulei masline/olio oliva
  5. sare,piper/sale,pepe
  6. cimbru /timo
  7. ierburi Provence / aromi per arrosto,provence
  8. 100 g carne macinata / 100 g macinato misto
  9. 1 ou/ 1 uovo
  10. 1 cartof mic / una picolla patata
  11. 1 lingura pesmet / 1 cucchiao pane gratuggiato
  12. usturoi/aglio

Preparare/preparazione

  1. dezosam pulpele ,taiem parte din os ,saram
  2. pregatim umplutura ,amestecand  carnea macinata cu oul,cartoful razalit ,pesmetu  si usturoi ,saram si piparam dupa gust
  3. umplem pulpele si le legam cu ata de bucatarie
  4. intr-o tigaie punem uleiul la incalzit cu cimbru ,punem pulpele si lasam sa se inroseasca ,adaugam cartofi taiati in sferturi si ceapa taiata in felli groase
  5. condimentam cu ierburi Provence si lasam sa se coca sub capac la foc mic,amestecam mereu,dupa cca 50 minute sant gata

ITALIANO

  1. togliamo l’osso ai fusi di pollo ,e gli saliamo
  2. prepariamo il ripieno mescolando il macinato con l’uovo,la patata gratuggiata il pane gratuggiato  e l’aglio ,saliamo e pepiamo
  3. riempiamo i giambonetti e gli leghiamo con il spago da cucina
  4. in un tegame grande mettiamo a riscaldare l’olio  con il timo ,aggiungiamo i giambonetti ,lasciamo rosolare ,e poi mettiamo le patate tagliate a spicchi ,la cipolla tagliata a spicchi
  5. condimentiamo e lasciamo cuocere a fiamma bassa coperte per 50 minuti

6 Risposte to “Pulpe de pui umplute – Giambonetti ripieni”

  1. Angela Says:

    Multumim de urari ! Craciun fericit tie si familiei tale!

  2. alina Says:

    mi se pare interesant , a incerc si eu !
    craciun fericit la toti!

  3. Angela Says:

    multumesc .marcela! toate cele bune si tie!

  4. Marcela S. Says:

    Sarbatori fericite si numai bine in noul an! Pupici.

  5. Angela Says:

    si tu ai mofturosi in casa?of ,of!

  6. adry Says:

    Super arata!!! O sa incerc reteta ta dupa sarbatori!! Poate asa o sa-l conving pe al meu sa manance pui!!!


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