Pasta cu fasole si creveti – Orecchiete con cannellini e gamberi


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ho usato le orecchiete ma vanno bene anche le linguine. mi piace la combinazione cannellini -gamberi ed e piaciuta anche al mio marito

puteti folosi si alte tipuri de pasta ,cu acest sos merge bine si linguinele(un fel de spaghete mai late) .

Ingrediente/ingredienti

  1. 220 g pasta / 220 g pasta
  2. 200 g fasole alba fiarta / 200 g cannellini cotti
  3. 200 g creveti decorticati congelati / 200 g gamberi surgelati
  4. 300 ml sos de rosii / 300 ml passata pomodoro
  5. sare,piper / sale ,pepe
  6. 1 ceapa / 1 cipolla
  7. foaie de dafin / alloro
  8. ulei masline / olio oliva

Preparare/preparazione

  1. taiem ceapa inele si o  punem la calit in ulei masline,adaugam sosul de rosii
  2. dupa cca 5 minute punem fasolea si foaia de dafin
  3. lasam  pe foc mic inca 10 minute saram,piperam si adaugam creveti
  4. dupa cc a 5- 10 minute  cand sant copti si creveti amestecam cu pasta fiarta in prealabil
  5.  daca doriti puteti stropi cu ulei picant

ITALIANO

  1. tagliamo la cipolla a anelli e la facciamo rosolare nel olio,aggiungiamo la passata
  2. dopo 5 minuti aggiungiamo i fagioli e 1 foglia di alloro e lasciamo cuocere a fiamma bassa
  3. dopo 10 minuti mettiamo i gamberi ,saliamo e pepiamo a piacere
  4.  dopo la cottura dei gamberi mescoliamo con la pasta
  5. a piacere si può aggiungere l’olio piccante

pasta ,cannelini ,gamberipasta ,cannelini ,gamberi (1)pasta ,cannelini ,gamberi (2)pasta ,cannelini ,gamberi (3)

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