Salata cu carne uscata si parmezan -Rucola con bresaola e scaglie di grana


rucola,bresaola,grana

a momenti e più lunga da dire che da fare…..importante e usare un olio extravergine di qualita e servire in compagnia di un buon bicchiere di vino!

bresaola este  muschiulet  uscat de  cal sau vita  .aceasta salta e foarte simplu de pregatit si e foarte buna mai ales daca folositi un ulei de masline de calitate si un pahar de vin!

Ingrediente/ingredienti

  1. salata rucola  / rucola
  2. bresaola / bresaola
  3. parmezan / parmigiano a scaglie
  4. ulei masline / olio evo
  5. lamaie/ limone

Preparare /preparazione

  1. salata spalata si uscata  o  punem pe farfurie ,deasupra aranjam feliile de carne uscata (bresaola)
  2. in mijloc punem felii de parmezan  taiate cu ajutorul ustensilei de curatat cartofi
  3.  saram,stropim cu ulei de masline si suc de lamaie si servim

ITALIANO

  1. l’insalata lavata e asciutta la sistemiamo su un piatto ,sopra adagiamo le fette di bresaola
  2. in mezzo sistemiamo le scaglie di grana (parmigiano) ,per ottenere le scaglie di grana  usiamo  l’utensile per pulire le patate
  3. saliamo,aggiungiamo l’olio e il succo di limone e portiamo in tavola

rucola,bresaola,grana (2)

4 Risposte to “Salata cu carne uscata si parmezan -Rucola con bresaola e scaglie di grana”

  1. Angela Says:

    adry- e o idee buna ,noua ne place mult telina!

  2. adry Says:

    Si eu fac mereu, tare ne place si e dietetic pe deasupra!
    Nu stiu daca fetele din Romania gasesc bresaola!! Eu parca n-am vazut cand am fost ultima data!
    In schimb am mancat la un restaurant italienesc din Brasov carpaccio cu bresaola si rucola (cum l-ai facut tu ) dar in plus avea cubulete de cotor de telina (partea aceea alba si crocanta-il cuore)! De atunci pun si eu, e deosebit gustul!

  3. Angela Says:

    macar ti-am amintit de aceasta reteta,perfect!

  4. gitana Says:

    Buna tare! Chiar astazi ma gandeam ca nu am mai mancat demult.


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