Rulouri de curcan cu carnati – Involtini di tacchino e salsiccia


involtini tacchino

ho usato fesa di tacchino che mi piace tanto dato che e più saporita del petto di pollo e si puo cucinare in diversi modi

mie imi place foarte mult pulpa de curcan care e mai gustoasa decat pieptul de pui si se poate pregati in multe feluri

Ingrediente /ingredienti

  1. 3-4 felii de pulpa de curcan  / 3-4 fette di fesa di tacchino
  2. 150 g carnati proaspat / 150 g pasta di salsiccia
  3. 500 ml passata de rosi  / 500 ml passata pomodoro
  4. sare,piper/sale,pepe
  5. ierburi provensale /erba di provence
  6. ulei  de masline/olio oliva
  7.  usturoi /aglio
  8. rozmarin /rosmarino

Preparare /preparazione

  1. taiem pielita de pe carnat si scoatem carnea afara ,o amestecam si facem mici rulouri
  2. pe felia de curcan presarata cu sare,piper si ierburi provensale asezam un rulou de carne din carnat invelim si prindem in scobitori ,
  3. intr-o tigaie incalzim uleiul cu rozmarinul si usturoiul punem rulourile si le calim pe toate partile
  4. adaugam sosul de rosii si lasam sa fiarba sub capac  cca 30 minute

ITALIANO

  1. condimentiamo le fette di tacchino e le riempiamo con un po di pasta di salsiccia ,arrotoliamo ,fermiamo con dei stuzzicadenti
  2. in un tegame rosoliamo nel olio l’aglio e il rosmarino,aggiungiamo gli involtini e gli facciamo dorare
  3. mettiamo la passata di pomodoro e facciamo cuocere sotto coperchio per 30 minuti

involtini tacchino (1)involtini tacchino (2)involtini tacchino (3)involtini tacchino (4)involtini tacchino (5)involtini tacchino (6)involtini tacchino (7)

2 Risposte to “Rulouri de curcan cu carnati – Involtini di tacchino e salsiccia”

  1. Angela Says:

    bineinteles ca se pot face si cu pui sant multe variante si sigur sant toate bune.

  2. adry Says:

    Foarte bun trebuie sa fie! Am facut cu piept de pui, in bianco! Doar ca curcanul trebuie sa fiarma ceva mai mult!


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