Rulouri de curcan cu jambon afumat- Rotolini di tacchino con speck


rotolini tacchino speck

va bene come  cena con un insalata oppure del piure di patate,ma possono essere anche dei buonissimi antipasti ,,importante e di farli piccoli cosi non si asciugano troppo al interno!

sant buni atat  la pranz sau cina cu salata ,orez sau pireu  dar merg foarte bine si pe un platou cu aperitive,e important sa fie cat mai mici ca sa nu se uste prea tare carne in interior

Ingrediente/ingredienti

  1. 500 g pulpa de curcan/500 g fesa tacchino
  2. 150 g speck ( sunca  afumata) feliat / 150 g speck affetato
  3. 75 ml vin alb/75 ml vino bianco
  4. 150 ml supa / 150 ml brodo
  5. sare,pepe/ sale,pepe
  6. putin unt  /poco burro
  7. ulei masline/olio oliva

Preparare/preparazione

  1. taiem carnea feli dupa care o taiem bucatele mici ,le saram si piperam dupa care le rulam in feli de speck si le inchidem cu o scobitoare
  2. punem intr-o tigaie uleiul si untul la incalzit cu un catel de usturoi ,adauga carnea si prajim putin,dupa care adaugam vinul lasam 5 minute si punem si supa
  3. lasam sa fiarba incet sub capac cca 20 minute ,daca se usca sosul mai adaugati putina supa
  4. e bun cu pireu ,orez,salata

ITALIANO

  1. tagliamo a fette la carne ,fettine piccole ,le saliamo e pepiamo ,e le rotoliamo dentro una fetta di speck,chiudiamo con uno stuzzicadenti
  2. riscaldiamo il burro , l’olio e un spicchio di aglio e aggiungiamo i rotolini,lasciamo dorare a sfumiamo con il vino
  3. dopo cca 5 minuti aggiungiamo il brodo caldo
  4. facciamo cuocere sotto coprechio per 20 minuti ,dopo portiamo in tavola

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