Salata de cartofi cu pastai de fasole – Insalata di patate e fagiolini


 

salata-de-cartofi-cu-pastai-de-fasole

nelle giornate calde e un pasto molto indicato

In zilele calde salata e o mancare foarte indicata, eu am exagerat putin cu ardeiul iute dar ne-a placut si asa.

Ingrediente/ingredienti

 4-5 cartofi/ 4-5 patate
300 g pastai fasole/ 300 g fagiolini
2 oua/ 2 uova
1 rosie/1 pomodoro
ardei iute/peperoncino
ulei de masline/olio oliva
sare/sale
otet balsamic sau de vin/aceto balsamico

Preparare/preparazione

  1. Curatam pastaile de fasole, le rupem si le punem la fiert cu putina sare.
  2. Punem in alta oala cartofii cu coaja sa fiarba, adaugam si sare.
  3. Fierbem ouale tari.
  4. Intr-un bol pregatim o vinegreta cu sare, ardei iute taiat marunt, ulei masline si otet. Dupa gust puteti pune atat otet de vin alb cat si otet balsamic.
  5. Curatam cartofi si ii taiem cubulete, adaugam fasolea, rosia taiat subtire, oul feliat si vinegreta.
  6. Amestecam bine si servim, daca va place puteti presara cu telemea razalita (in acest caz nu mai adaugati otet).

ITALIANO

  1. mettiamo a bollire in acqua salata i faggiolini
  2. in un altra pentola facciamo bollire le patate
  3. faccaiamo bollire anche le uova finchediventino sode
  4. in una ciotolina mescoliamo :l’olio,peperoncino,sale e aceto
  5. tagliamo le patate a cubetti,aggiungiamo ifaggiolini,i pomodori tagliati a fette,le uova tagliate fine e il composto con l’olio
  6. mescoliamo bene e si mangia fredda o temperatuta ambiente

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