Rosii umplute cu branza – Spiedini di pomodori


foto by Danielfoto.it

veloci da preparare ,con  ingredienti semplici  ,mediterani sono un ottimo antipasto ,oppure un secondo leggero che vi racomando con tutto il cuore!

sant rapizi de facut ,sant de efect,ingredientele sant simple,se poate folosi ca si aperitiv sau ca un felul doi  lejer

Ingrediente/ingredienti

  1. 9-10 rosii cireasa/9-10 pomodorini ciliegia
  2. 100 g branza de vaci/100 g robbiola
  3. 50 g mascarpone / 50 g mascarpone
  4. 1 lingurita de masline taiate marunt/ 1 cucchiaino di olive tagliate fine opp. patè di olive
  5. busuioc/ basilico
  6. patrunjel/prezzemolo
  7. sare,piper/sale,pepe

Preparare/preparazione

  1. taiem rosiile in jumatate dar avem grija ca taietura sa nu fie totala,golim rosiile de continut ,le saram ,le lasam la scurs putin
  2. pregatim crema de branza,amestecam branza de vaci cu mascarponele ,adaugam maslinele ,sare,piper .taiem marunt cateva frunze de busuioc si cateva frunze de patrunjel ,amestecam bine
  3. cu crema obtinuta umplem rosiile ,dupa care le pune pe betisoare de frigarui ,alternand cu frunze de busuioc

ITALIANO

  1. taglia a metà i pomodorini ,lasciandoli attaccati da un lato,svuotali ,metti un pò di sale
  2. taglia fine le olive e mescolale con i formaggi ,aggiungi sale,e pepe e delle foglie di basilico e prezzemolo tagliate
  3. farcisi i pomodorini con la crema ottenuta e infilali delicatamente su degli spiedini ,alternandoli a foglie di basilico

spiedini di pomodoro (1)spiedini di pomodoro (2)spiedini di pomodoro (3)spiedini di pomodoro (4)

6 Risposte to “Rosii umplute cu branza – Spiedini di pomodori”

  1. veronica drugas Says:

    Simplu si de efect! saptamana asta am invitati la masa, sigur voi propune rosiile umplute!

    Veronica

  2. dali Says:

    foarte ingenios !

  3. Angela Says:

    Perfect! bineiteles ca poti sa folosesti si alt tip de crema de branza,dar cea probata de mine e foarte fina!

  4. adry Says:

    Ideea asta o sa ti-o fur!!! Un aperitiv simplu si de efect!!!


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