Rulouri de carne in sos – Involtini nel sugo


involtini-nel-sugo

 la ricetta e di Massimiliano e Veronica lo mangiatta da loro e poi ho chiesto la ricetta,va bene come piatto doppio perche con il sugo si insaporisce la pasta,cosi abbiamo un primo e un secondo,in un colpo solo!

reteta o am de la Massimo si Veronica,am mancat-o la ei ,mi-a lacut asa ca am probat si eu! e o reteta buna cand aveti musafiri ,cu sosul de pe carne condimentati pasta dpa care serviti rulourile .

Ingrediente/Ingredienti

  1. 6 felii subtiri de carne vita / 6 bistecche
  2. 6 felii de mortadella / 6 fette di mortadella
  3. 700 ml passata de rosii / 700 ml passata di pomodoro
  4. 2 catei de usturoi/ 2 spicchi aglio
  5. 1 ceapa mica /una cipolla piccola
  6. patrunjel/prezzemolo
  7. ulei /olio

Preparare/Preparazione

  1. zdrobim usturoiul si il amestecam cu patrunjelul taiat marunt si un strop de sare
  2. pe fiecare felie de carne punem putin din compozitia patrunjel -usturoi  si acoperim cu o felie de mortadella
  3. rulam si blocam cu scobitori
  4. intr-o cratita punem la prajit uleiul ,adaugam ceapa taiata marunt si daca a mai ramas ceva din compozitia patrunjel usturoi  o punem la calit
  5. adaugam bucatile de carne le prajim 1 minut si adaugam sosul de rosii
  6. saram,piperam si lasam la foc mic cca 2h sa fiarba incet
  7. cu sosul obtinut condimentam paste  si le saervim ca felul unu iar rulourile le servim cu putin sos si eventual o garnitura

ITALIANO

  1. prepariamo un batuto con prezzemolo e l’aglio e un pizzico di sale
  2. su ogni fetta di carne spalmiamo un po’di batuto ,stendiamo una fetta di mortadella e chiudiamo con 2 stuzzicandenti
  3. in un vaso mettiamo la cipolla tagliata a rosolare ,se e rimasto un po’ di batuto lo mettiamo nell vaso
  4. aggiungiamo gli involtini facciamo rosolare 1 minuto  e aggiungiamo la passata
  5. saliamo ,aggingiamo pepe ,e lasciamo cuocere per 2 h a fiamma bssa
  6. con il sugo condimentiamo la pasta e poi serviamo gli’involtini

2 Risposte to “Rulouri de carne in sos – Involtini nel sugo”

  1. Angela Says:

    deci ,cand am mancat la massimo a pus mai putin usturoi din cauza ca avea o musafira mai mofturoasa,dar sa stii ca el m-a sfatuit sa pun din belsug usturoi cu patrunjel si a fost perfect.is minunate cand ai musafiri ,is de efect si nu e mult de gatit!

  2. gitana Says:

    esti sigura ca reteta este italiana? la cat usturoi are🙂

    imi plac aceste rulouri, cu siguranta voi face si eu.


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