Zarzavat cu sare pentru iarna – Verdura sotto sale


 

zarzavat-cu-sare-pentru-iarna

fate atenzione ,quando usate questa conserva ,alla quantita di sale che usate

Poate fi folosit si toamna sau cand nu aveti zarzavat proaspat in casa. E simplu de facut, se conserva cateva luni la racoare si e tare bun in supe, ciorbe sau tocanite. Nu uitati cand folositi acest preparat nu mai folositi si sare, eventual gustati si daca e nevoie adaugati putina sare.

Ingrediente/ingredienti

 400 g morcovi/400 g carote
300 g frunze de telina/300 g sedano
o legatura patrunjel/un mazzo di prezzemolo
2 cepe albe/2 cipolle bianche
400 g sare mare/400 g sale grosso

Preparare/preparazione

  1. Spalati bine verdeturile si le lasati sa se uste bine de apa, puteti sa le puneti si in cuptor la temp. de 50 C cu usa deschisa pentru putin timp.
  2. Puneti toate verdeturile in robot si macinati marimea sa fie ca cea din poza.
  3. Adaugti sarea, amestecati bine dupa care puneti in borcane cu capac si le puneti in camara rece sau in frigider.

ITALIANO

  1. lavate la verdura e fatela asciugare bene,si puo anche mettere nel forno a 50C con la porta aperta per cca 20 minuti
  2. mettete la verdura nel frulatore e tritate bene
  3. aggiungete il sale dopo di che si mette nei vasetti che chiudiamo ermeticamente,si mantengono in frigo

2 Risposte to “Zarzavat cu sare pentru iarna – Verdura sotto sale”

  1. angela Says:

    leila-Multumesc din suflet! esti tare draguta!

  2. leila Says:

    La Multi Ani !!!! Angela 🙂


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