Biscuiti cu ciocolata extra – Biscotti al doppio cioccolato


 

biscuiti-cu-ciocolata-extra

sono i biscotti per gli amanti del cioccolato ,se volete si possono preparare anche con il cioccolato al latte ,dipende dai gusti.anche se sembrano duri sono morbidi ,sono migliori il giorno dopo

Sunt biscuiti pentru iubitorii de ciocolata amara. In caz ca nu va place asa de mult ciocolata amara puteti folosi ciocolata cu lapte. Sunt moi desi la prima vedere par tari si sunt simplu de pregatit!

Ingrediente/Ingredienti

 90 g ciocolata amara/ 9o g cioccolato fondente
30 g boabe de ciocolata/ 30 g gocce di cioccolato
110 g unt/110 g burro
3 oua mici/ 3 uova piccole
100 g zahar/100 g zucchero
120 g faina/120 g farina
120 g cacao/120 g cacao
1 1/2lingurita praf de copt / 1 1/2 cucchiaini lievito per dolci
putina sare/poco sale

Preparare/Preparazione

  1. Topim pe baie de abur ciocolata amara impreuna cu untul.
  2. Batem bine ouale cu zaharul.
  3. Cand ciocolata s-a amestecat bine cu untul lasam sa se raceasca putin dupa care punem peste oua. Adaugam cacaoa, faina, zaharul si praful de copt si amestecam bine.
  4. Incorporam si boabele de ciocolata.
  5. Cu mana umeda facem bilute de marimea unei nuci si le punem pe tava acoperita cu hartie de copt.
  6. Punem in frigider timp de 20 de minute.
  7. Incalzim cuptorul la 180 C si punem biscuitii timp de 10-12 minute.
  8. Sunt buni cu ceai, cu frisca sau cu gem de zmeura.

ITALIANO

  1. sciogliamo a bagno maria il cioccolato con il burro
  2. mescoliamo le uova con lo zucchero
  3. lasciamo rafredare la cioccolata e dopo la mettiamo sopra le uova,agginugiamo il cacao,la farina,zucchero e il lievitino ,dopo di che mescoliamo bene
  4. aggiungiamo anche le gocce di ciocolato
  5. con la mano bagnata facciamo de le palline di impasto grandi come una noce e le mettiamo in una teglia coperta di carta forno
  6. mettiamo in frigo per 20 minuti
  7. riscaldiamo il forno  a180 C mettiamo dentro i biscotti per 10-12 minuti
  8. sono buoni con la confeturra di lamponi ,con il tè…

5 Risposte to “Biscuiti cu ciocolata extra – Biscotti al doppio cioccolato”

  1. angela Says:

    off,doamne cum s-a intamplat? ai vazut ca in poza au ra,ms destul de rotunzi….macar bine ca ai reusit sa salvezi praitura!

  2. cosmina Says:

    ieri am incercat biscuitii,dar se pare ca nu am pus destula faina…in cuptor mi s-a format un blat de ciocolata…..de biscuiti nici vorba…i-am pus o budinca de vanilie si a iesit o prajitura delicioasa……. :p

  3. natalia Says:

    cred shi eu cà sìnt foarte gustoshi, dar se poate adàuga shi putzinà nucà? poate màruntzità bine, mie ìmi place sà simt nuca ìn pràjiturà, shi din cìte am vàzut, nu numai mie…🙂

  4. paula Says:

    si cam cati ies angela? sa stim facem portie dublaa?

  5. angela Says:

    paula-ies in jur de 25 de biscuiti ! dupa mine fa portie dubla ca sant f. buni si rezista cateva zile,daca nu-i mancati!😉

    natalia-daca tot vrei sa pui nuca ,probeaza,pune cand e aluatul facut ,dar cel mai bine sa probezi cu o jumate de portie.sau sa faci biscuiti cu nuca https://ilmenudiangela.wordpress.com/2008/06/14/biscuiti-cu-nuca-paola/


Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger cliccano Mi Piace per questo: